Horário:

Seus times:
Comunicação
Public account
  Zona PRO
1330 créditos
Comprar créditos
Você está na conta pública. Se você quiser jogar o jogo ou se juntar as conversas, você deve fazer o log in para entrar em sua conta. Se você é um novo usuário, você deve se registrar primeiro.

  Revista PowerPlay

Спремите се за нову сезону


Хеј народе,

Да ли сте спремни за још једну сезону? Надамо се да јесте, јер је остало само неколико дана док она не почне. Не заборавите да спонзорске понуде почињу да долазе сутра, а ваше одлуке могу имати велики утицај на будућност вашег тима.

У међувремену можете бесплатно пратити сва дешавања са Светског купа! Не заборавите да подржите своју земљу у борби за злато.

Као и увек, у одабраним земљама ће се извршити прегруписавање лига ради уклањања неактивних тимова са доња два нивоа. Прегруписавање лиге ће се одржати у следећим земљама:

Литванија, Остатак света, Румунија и Украјина

Ако потпишете уговор о спонзорству са бонусима и ако се током прегруписавања лиге преместите у другу лигу, немојте се узнемиривати. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Пре него што донесете одлуку, проверите своје нове противнике.

Срећно у новој сезони!




Este artigo está disponível nestes idiomas:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Compartilhe no Facebook   Compartilhe no Twitter   Compartilhe no MySpace