Horário:

Seus times:
Comunicação
Public account
  Zona PRO
1330 créditos
Comprar créditos
Você está na conta pública. Se você quiser jogar o jogo ou se juntar as conversas, você deve fazer o log in para entrar em sua conta. Se você é um novo usuário, você deve se registrar primeiro.

  Revista PowerPlay

Аукција уживо!


Здраво свима,

Борба за места у првим лигама у кошарци достиже свој врхунац кроз аукцију уживо. Прикључите се овој аукцији или лицитирајте за место у нижим лигама, ако желите да стартујете оданде. Одаберите лигу која вам одговара и пошаљите понуду.

Много је занимљивије играти против људи које познајете, зар не? Сада можете да позовете своје пријатеље у исту лигу у којој ви желите да играте! Можете позвати до 15 пријатеља из ваше државе. Позвани пријатељи добијају 50% попуста на почетну цену за било које место у лиги за које још нема понуда. 

Прикључи се аукцији овде

Потребно вам је још кредита да бисте учествовали у аукцији? Сада је право време да купите кредите путем PayPal сервиса, јер можете остварити до 25% бонуса на куповину ако плаћате на овај начин. Идите до ПРО зоне и погледајте понуде! Понуда истиче 30. јуна.




Este artigo está disponível nestes idiomas:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Українська 中文 

Compartilhe no Facebook   Compartilhe no Twitter   Compartilhe no MySpace