Horário:

Seus times:
Comunicação
Public account
  Zona PRO
1330 créditos
Comprar créditos
Você está na conta pública. Se você quiser jogar o jogo ou se juntar as conversas, você deve fazer o log in para entrar em sua conta. Se você é um novo usuário, você deve se registrar primeiro.

  Revista PowerPlay

Νέα σεζόν στο ποδόσφαιρο


Γεια σας φίλοι,

Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα της 36ης σεζόν και ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Οι προσφορές των χορηγών θα ξεκινήσουν να έρχονται αύριο και έφτασε και ο χρόνος για τα διεθνή τουρνουά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια για το Ευρωπαίκό Κύπελλο και για το Διηπειρωτικό Κύπελλο ζωντανά και δωρεάν όπως πάντα.

Ήρθε επίσης ο χρόνος να ανακοινώσουμε την λίστα των χωρών, στις οποίες θα πραγματοποηθεί αναδιανομή των κατηγοριών στο τέλος της σεζόν, ώστε να αφαιρεθούν οι ανενεργές ομάδες από τις δύο χαμηλότερες κατηγορίες. Αυτή είναι η λίστα:

Βενεζουέλα, Γαλλία, Φιλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία

Εάν έχετε υπογράψει κάποια χορηγία με μπόνους, και τελικά μετά την αναδιανομή μετακινηθείτε σε άλλη κατηγορία, μην ανησυχείτε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτείτε το συμβόλαιο σας τις 2 πρώτες μέρες της νέας σεζόν, ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή. Δείτε τους νέους σας αντιπάλους πριν αποφασίσετε.

Καλή τύχη στη νέα σεζόν!




Este artigo está disponível nestes idiomas:
Español, Chile Español, Argentina Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
繁體中文 Türkçe 中文 

Compartilhe no Facebook   Compartilhe no Twitter   Compartilhe no MySpace