Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Наближається новий гандбольний сезон


Привіт, народ,

з новим сезоном, який стартує з понеділка, є чудова можливість озирнутись на те, чого ви досягли в цьому сезоні та підготуватись до нового. Вибір хорошого спонсора має вирішальне значення для вашого успіху, тому переконайтеся, що ви врахували всі пропозиції, які почнуть приходити завтра. І звичайно ж не забудьте спостерігати за Чемпіонатом Світу,  де ви можете дивитися всі матчі наживо та безкоштовно і підтримати свою національну команду.

Ми хотіли б оголосити список країн, де в цьому сезоні відбудеться перегрупування ліг:

Австрія, Білорусь, Бельгія, Боснія та Герцеговина, Болгарія, Канада, Китай, Хорватія, Чехія, Данія, Угорщина, Іран, Литва, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Сербія, Словенія, Іспанія, Швеція, Туреччина, Україна, Венесуела

Перегрупування ліг є механізмом, який використовується для усунення неактивних команд з двох найнижчих ігрових рівнів в окремих країнах з метою підвищення конкурентоспроможності цих ліг.

Якщо так сталось, що ви були переміщені до іншої ліги під час перегрупування ліг і ви вибрали спонсорську пропозицію із використанням бонусів, нема потреби турбуватися. Ви отримаєте можливість вибрати звичайну спонсорську пропозицію або змінити вашу поточну бонусну пропозицію протягом перших 2-х днів нового сезону. 

Крім того, не забувайте, що якщо ви хочете придбати кредити, зараз дуже вдалий час. Бонус 50% закінчується 16 червня о 8 вечора за ЦЕЧ. Купуйте кредити тут.

Успіхів із вашими пропозиціями від спонсорів!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace