Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Різдвяний виклик та додатковий сюрприз


Привіт, народе,

тож ось він! Великий різдвяний виклик розпочинається. Чи зможете ви зібрати достатньо пряників щоб отримати усі 9 нагород?

Як воно працює? Усе, що вам потрібно, це грати швидкі матчі. За кожен швидкий виклик ви отримаєте один пряник. Коли ви зберете достатньо пряників, ви зможете вибрати одну із нагород. Можливо, ви не зможете отримати всі нагороди, тож упевніться, що ви робите правильний вибір. Найкращий спосіб отримати якнайбільше пряників - це заходити до гри кожного дня і грати максимальну кількість швидких матчів. Ви зможете зібрати та обміняти пряники протягом усієї акції і до 6 січня, 16:00 за ЦЄЧ.

Окрім нагород за пряники ви, звичайно ж, зможете позмагатись за кращі позиції у денних і тижневих таблицях лідерів через швидкі матчі.

Але це ще не все! Ми обіцяли вам ще один сюрприз і цей сюрприз - це неймовірна 50% знижка при купівлі кредитів відтепер і до 28 грудня, 20:00 за ЦЄЧ.

Це наші вам Різдвяні подарунки. Сподіваємось, вони вам сподобаються і бажаємо приємно провести свята у мирі й любові!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace