Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Вибори менеджера національної збірної


Дорогі менеджери,

маємо для вас кілька хороших новин. Як ви вже непевне чули, починаючи з наступного сезону ми введемо національні збірні у гандболі. Ми матимемо першу кваліфікацію гандбольної національної збірної до чемпіонату світу, а також фінальну частину турніру, який буде зіграний у кінці того ж сезону. Тож природньо ми маємо оголосити про вибори менеджерів національних збірних. Ти можеш записатись кандидатом на цю посаду відсьогодні. Не забувай, що ти можеш рекламувати свою кандидатуру чи кандидатуру свого улюбленого кандидата через рекламну систему. Зробити це можна натиснувши кнопку Рекламувати кандидата під презентацією кандидата.

Покращення двигуна

Ми також хочемо дати вам знати, що ми зробили невеличке налаштування у двигуні гри у гандболі. Відтепер шанси на те, що одна команда заб'є велику кількість голів без відповіді у матчі проти слабших опонентів будуть нижчі, ніж вони були дотепер. Як ви, мабуть, пам'ятаєте, ми зробили маленьку зміну перед стартом сезону, але після відгуків від декого з вас ми вирішили, що цього було недостатньо і тому ми зробили ще кілька доналаштувань щоб зменшити цю ймовірність ще більше. Ця зміна не впливає на тактичну сторону гри, і саме тому ми вирішили не чекати із її запровадженням до кінця сезону.

Такж ми зробили ще одне виправлення у двигуні. Ми виправили баг у звіті про матч, який стосувався кількості ударів повз ворота. Дотепер удари повз ворота із 7-метрової позначки не включались до загальної кількості ударів повз ворота, але тепер це вже історія.

Це все на сьогодні.

Вдалого дня!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska Türkçe 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace