Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.
Klar for et sportseventyr? Spill det nyeste spillet vårt, Summer Sports Mania! Bli med på utfordringen, spill nå og vinn stort!
Påminn meg senere

  PowerPlay-magasinet

Стиже нова сезона у рукомету


Здраво народе,

У последњој смо недељи сезоне 36, а знате шта то значи. Спонзорске понуде почињу да пристижу од сутра, а и време је за турнире националних селекција. Све директне преносе утакмица светских првенстава можете гледати за џабе као и обично.

Такође је и време да објавимо списак држава у којима ће се на крају сезоне обавити прегруписавање лига ради елиминисања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Ево списка:

Мађарска, САД, Чешка.

Ако потпишете спонзорски уговор који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не бринете. Током прва 2 дана нове сезоне имаћете могућност да поново преговарате о уговору тако да можете да направите адекватан избор. Проверите ко су ваши нови противници пре него што донесете одлуку. 
 
Срећно у новој сезони!



Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Argentina Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar 
Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Türkçe Українська 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace