Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Нова сезона почиње у понедељак


Здраво народе,

неколико дана нас дели од почетка сезоне 46. Вероватно знате шта треба да радите. Обавезно се пријавите сутра да бисте проверили нове понуде спонзора. И не заборавите да је Светско првенство  у току и да можете бесплатно гледати све утакмице уживо.

Као и увек, спровешћемо прегруписавање лига у одабраним државама ради одстрањивања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Канада, Чешка, Хрватска, Мађарска, Португалија

Ако потпишете спонзорски уговор који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не бринете. Током прва 2 дана нове сезоне имаћете могућност да поново преговарате о уговору тако да можете да направите адекватан избор. Проверите ко су ваши нови противници пре него што донесете одлуку. 

То је све, срећно свима!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina Български Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar 
Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Türkçe 


Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace