Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Нова сезона почиње у понедељак


Поздрав људи,

да ли сте спремни за још једну сезону? Надамо се да јесте, јер је остало још само неколико дана до почетка. Не заборавите на спонзорске понуде, сезонске бонусе и тренинг кампове. Такође можете бесплатно пратити све акције са Светског првенства и навијати за своју репрезентацију.

Као и увек, биће прегруписања лиге у одабраним земљама како би се уклонили неактивни тимови са два доња нивоа лиге. Прегруписавање лиге ће се обавити у следећим земљама:

Финска и Литванија

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и случајно будете премештени у другу лигу током прегруписавања лиге, немојте се узнемиравати. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Проверите своје нове противнике пре него што донесете одлуку.

Срећно у новој сезони!

 




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Argentina Български Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu 
Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 繁體中文 Türkçe 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace