Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Ближи се нова сезона


Здраво свима,

Да ли сте спремни за још једну сезону? Заиста се надамо да јесте, јер остало је још само неколико дана до њеног почетка. Не заборавите да сутра почињу да пристижу понуде спонзора и да ваше одлуке могу имати велики утицај на будућност вашег тима.

У међувремену сву акцију на Светском првенству можете пратити бесплатно! Не заборавите да подржите своју државу у борби за злато. 

Као и увек, спровешћемо прегруписавање лига у одабраним државама ради одстрањивања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Аргентина, Румунија, Чешка.

Ако потпишете спонзорски уговор, који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не бринете. Током прва 2 дана нове сезоне имаћете могућност да поново преговарате о уговору тако да можете да направите адекватан избор. Проверите ко су ваши нови противници пре него што донесете одлуку.

То је све, пријатан дан!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Argentina Български Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu 
Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Türkçe 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace