Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Тренировъчни програми и други новини.


Здравейте приятели,

може би сте забелязали, че добавихме нова ПРО функция на страницата Тренировки. Може би се питате как работи. Това е една много полезна функция за настройване на определени съотношения на автоматична тренировка на вашите играчи. Можете да създадете до 20 тренировъчни програми с вашите предпочитани тренировъчни съотношения. После просто прилагате тези програми към играчите в страницата за тренировки или в профила на играча. Много е лесно след като свикнете с него. 

Миналата седмица обявихме няколко нови функции. Една от тях е въздействието на важността  на мача върху отборния дух, опита и посещаемостта. Както всички знаете, най-високата важност на мача води до изразходване на най-много енергия от вашите играчи. Поради факта, че много от вас  често използват ниска и много ниска важност на мача дори и в решаващи срещи от първенството, ние решихме да направим играта малко по-предизвикателна в това отношение. 

Още от следващия сезон във всеки спорт важността на мача ще оказва влияние на отборния дух и опита, който играчите ви придобиват в мача. Колкото по-висока е важността, толкова повече отборен дух и опит трупат играчите ви. Това ще се отнася за всички турнири (с изключение на кредитните турнири в хандбала). 

Въздействието върху посещаемостта ще се проявява само в мачовете от първенството.  Ако играете мач за първенство (или част от него) с ниска или много ниска значимост и не победите, феновете ще запомнят, че вашият отбор не е положил достатъчно усилия и може да не искат да посетят следващия ви домакински мач. Спадът на посещаемостта ще бъде по-голям, ако играете с много ниска значимост и по-малък, ако играете с ниска значимост. Под внимание ще се взима и ако играете част от мача с ниска или много ниска значимост. Ако победите обаче, важността, която сте използвали, няма да има въздействие върху посещаемостта в следващия мач. Също така, ако вашият отбор е много по-слаб от противника, вашите фенове ще ви простят дори ако играте с много ниска важност и загубите мача. 

Прегрупиране на лигите в хокея

Както обикновено ще направим прегрупиране на лигите в хокея, за да премахнем неактивните отбори и да увеличим конкуренцията в най-долните две нива. Този сезон ще има прегрупиране в следните страни:

Австрия, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, Бразилия, България, Хърватска, Чехия, Дания, Финландия, Литва, Латвия, Португалия, Словакия, Словения, Швейцария, Турция, Великобритания и Останалия свят. 

Ако в резултат на това прегрупиране сте преместен в друга лига и подпишете спонсорски договор с бонуси за победи или място в класирането, не се безпокойте. Ще имате възможност да предоговорите контракта през първите два дни от новия сезон. 

Статистика за хандбалните национални отбори

В хандбала добавихме статистики за националните отбори към раздела Подробни статистики в профила на играча и в раздела статистики в страницата на Националния отбор.

Приятен ден!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace