Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1138 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: etar1991

Мемаџер ID: 411286
Слика е одобрена.

Пријатели


Вкупно пријатели: 144
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Пламен Петров
Датум на раѓање 1900-05-10
Возраст 119 (роденден за 80 дена)
Налогот е создаден 2010-04-24 (Позиција: 281690)
Држава и регион Бугарија Бугарија, Veliko Tarnovo
Јазици
Пол Машко
Логирања 11372 (Позиција: 334)
Активност 3y 23d 18h 6m (Позиција: 76)

Тимови


Фудбалски тим
Бугарија Sheffield Wed
Бугарија II.2
Искуство
3494 - експерт

Менаџерски награди


38x
34x
35x
44x
30x
40x
6x
2x
2x
4x
2x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2020-02-19 18:27:47
2020-02-18 22:17:35
2020-02-17 18:35:20
2020-02-16 18:04:08
2020-02-16 08:21:09