Време:

Твоите тимови:
Комуницирање
Public account
  PRO Зона
1129 кредити
Купи кредит
Вие сте во јавен профил. Ако сакате да ја играте играта или да се приклучите во дискусиите, мора прво да се логирате.Ако сте нов корисник, морате да се регистрирате прво.

  Профил на менаџерот: LeZHa87

Мемаџер ID: 360853

Пријатели


Вкупно пријатели: 93
Вие не сте пријатели

Информации за корисникот


Име и презиме Олег LeZHa87
Датум на раѓање 1987-11-02
Возраст 31 (роденден за 73 дена)
Налогот е создаден 2010-01-27 (Позиција: 249558)
Држава и регион Казахстан Казахстан, Shyghys Qazaqstan
Јазици
Пол Машко
Логирања 3180 (Позиција: 9932)
Активност 8m 22d 14h 19m (Позиција: 3982)

Тимови


Фудбалски тим
Казахстан Internacional
Азија II.2
Искуство
1898 - експерт

Менаџерски награди


6x
2x
3x
4x
4x
6x
7x
5x
2x
2x
3x

Трофеи на менаџерот


Менаџерот има освоено барем еден трофеј...

Последни логирања


2019-08-03 23:56:47
2019-08-03 03:20:51
2019-07-29 18:42:39
2019-07-20 20:00:10
2019-07-18 08:53:54