Laiks:

Tavas komandas:
Sazināšanās
Public account
  PRO zona
1330 kredīti
Pirkt kredītus
Šobrī Tu atrodies publiskajā profilā. Ja Tu gribi spēlēt šo spēli vai piedalīties diskusijā, Tev ir jāienāk spēlē caur savu profilu. Ja Tu esi jauns lietotājs, Tev no sākuma ir jāveic reģistrācija.
Ready for a sports adventure? Play our latest game, Summer Sports Mania! Join the challenge, play now, and win big!
Atgādiniet man vēlāk

  PowerPlay Žurnāls

Купуйте кредити і отримайте безкоштовну футболку!


Привіт, друзі,

у нас для вас є спеціальна пропозиція. Якщо ви придбаєте 1400 кредитів, ви отримаєте спеціально розроблену для цього випадку унікальну обмежену футболку абсолютно бескоштовно! Пропозиція дійсна до 5 вересня 2014 року чи поки не вичерпаються запаси на складі, тож поспішай! Футболки будуть в розмірах від M до XXL чорного та білого кольорів. Після оплати, будь ласка, надішліть свою електронну адресу, бажаний розмір та колір (чорний чи білий) на daniela.cikelova@powerplaymanager.com. Також вам слід вказати ваш нік чи ID у грі.

Ви можете використовувати кредитну чи дебетову картки, PayPal, Skrill чи банківський переказ для здійснення оплати. Перейдіть, будь ласка, до зони PRO для детальнішої інформації про опції оплати.

Вдалого дня!




Raksts ir pieejams šādās valodās:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska Türkçe 中文 

Ievietot Facebook   Pievienot Twitter   Pievienot MySpace