Laiks:

Tavas komandas:
Sazināšanās
Public account
  PRO zona
1330 kredīti
Pirkt kredītus
Šobrī Tu atrodies publiskajā profilā. Ja Tu gribi spēlēt šo spēli vai piedalīties diskusijā, Tev ir jāienāk spēlē caur savu profilu. Ja Tu esi jauns lietotājs, Tev no sākuma ir jāveic reģistrācija.

  PowerPlay Žurnāls

Скріншоти з гандболу та перегрупування ліг


Привіт, друзі,

Цього тижня у мене є кілька скріншотів з гандболу для вас. Минулого тижня це була сторінка вибору тактики, цього тижня - сторінка вибору складу. Як я вже згадував минулого тижня, вибір складу надасть вам деякі додаткові тактичні можливості. Ви зможете створити 4 різіні атакуючі та захисні формації. Для кожної з них (за виключенням стартової) ви зможете задати умови, за яких буде використовуватися та чи інша формація. Ви можете відправляти на майданчик різних гравців, коли ви ведете в рахунку, чи програєте. Ви також можете змінювати формації, в залежності від часу матча. Звичайно, гравці можуть виходити на майданчик у різних формаціях. Натисніть на малюнки внизу, щоб подивитись їх у повному розмірі.

OffenseDefenseSettings

Ми готуємо спеціальну функцію для гандбола, яка дасть вам можливість потрапити в ту ж лігу, що і ваші друзі, на початку повної версії гандболу. Я думаю, що не повинен вам розповідати, що суперництво в лізі з друзями є більш азартним. Ми опублікуємо подробиці цієї функції пізніше, тому лишайтеся з нами.

13-й сезон в хоккеї завершиться наступної неділі. Ми вирішили провести перегрупування ліг, щоб видалити неактивні команди в двох нищих лігах в таких країнах:

Боснія та Ґерцеґовина, Італія, Литва, Нідерланди, Норвегія, Туреччина, Об'єднане Королівство.

Наступного сезону ми плануємо прибрати нічию у Лізі Чемпіонів, Кубку Володарів Кубків у хоккеї, а також у кредитних турнірах. Кожна гра буде переходити в овертайм та в серію буллітів у випадку нічиєї.

Це все, приємних вихідних!




Raksts ir pieejams šādās valodās:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska 中文 

Ievietot Facebook   Pievienot Twitter   Pievienot MySpace