Laiks:

Tavas komandas:
Sazināšanās
Public account
  PRO zona
1330 kredīti
Pirkt kredītus
Šobrī Tu atrodies publiskajā profilā. Ja Tu gribi spēlēt šo spēli vai piedalīties diskusijā, Tev ir jāienāk spēlē caur savu profilu. Ja Tu esi jauns lietotājs, Tev no sākuma ir jāveic reģistrācija.

  PowerPlay Žurnāls

Нова хокејашка сезона нам ускоро долази


Поздрав народе,

ево нас на крају још једне сезоне. Постоји још пар ситница да се одради пре него што кренемо са сезоном 42. Као на пример - нове понуде спонзора за наше тимове које ће почети да стижу сутра. А ту је и Светско Првенство где можете навијати за своје репрезентације.

Као и увек, доћи ће до прегруписавања лиге у одабраним земљама како би се уклонили неактивни тимови са доња два нивоа лиге. Прегруписавање лиге ће се одвијати у следећим земљама:

Канада, Литванија, Швајцарска

Ако потпишете уговор о спонзорству са бонусима и случајно сте премештени у другу лигу током прегруписавања лиге, немојте се бринути. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Проверите своје нове противнике пре него што донесете одлуку.

Срећно у новој сезони!




Raksts ir pieejams šādās valodās:
Español, Chile Español, Argentina Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Türkçe 
中文 

Ievietot Facebook   Pievienot Twitter   Pievienot MySpace