Laiks:

Tavas komandas:
Sazināšanās
Public account
  PRO zona
1330 kredīti
Pirkt kredītus
Šobrī Tu atrodies publiskajā profilā. Ja Tu gribi spēlēt šo spēli vai piedalīties diskusijā, Tev ir jāienāk spēlē caur savu profilu. Ja Tu esi jauns lietotājs, Tev no sākuma ir jāveic reģistrācija.

  PowerPlay Žurnāls

Турнир у знак сећања на Дениса


Драги пријатељи,

са великом тугом вас обавештавамо да је Dannys, креатор трофеја ППМ Светско првенство у Хокеју на леду, преминуо пре неколико недеља у својој четрдесетој години живота. Био је велики супортер, фан игрице и чест учесник ППМ скупова. Недостајаће нам свима. Нека почива у миру. 

Dannys је спонзорисао прављење трофеја који је посвећен светским шампионима у хокеју сваке сезоне. У неким сезонама били смо чак у могућности да омогућимо менаџерима који су освојили шампионат да подигну пехар и да се сликају са њим на ППМ скуповима. Али чак иако менаџери нису били у могућности да додирну трофеј, њихова имена су свакако додавана на трофеј сваке сезоне. 

Одлучили смо да организујемо три турнира у хокеју у Денијеву част и да донирамо 3000 кредита награде сваком од ових турнира. Можете се пријавити сада:

Као додатак великом броју кредита, победник сваког турнира ће такође добити оригиналну ППМ поло мајцу са надимком и заставом. Кредите ће освојити 16 првопласираних тимова на сваком турниру.

Било би нам драго да вас видимо на турниру. Срећно!




Raksts ir pieejams šādās valodās:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
Українська 中文 

Ievietot Facebook   Pievienot Twitter   Pievienot MySpace