Laiks:

Tavas komandas:
Sazināšanās
Public account
  PRO zona
1330 kredīti
Pirkt kredītus
Šobrī Tu atrodies publiskajā profilā. Ja Tu gribi spēlēt šo spēli vai piedalīties diskusijā, Tev ir jāienāk spēlē caur savu profilu. Ja Tu esi jauns lietotājs, Tev no sākuma ir jāveic reģistrācija.

  PowerPlay Žurnāls

Избори за селекторе националних тимова


Драги менаџери,

имамо неколико добрих вести за вас. Као што сте можда већ чули, почетком наредне сезоне покренућемо репрезентације у рукомету. Имаћемо прве квалификације репрезентација у ППМ рукомету за светско првенство и финални турнир ће бити одржан крајем исте сезоне. Па, сходно томе, потребно је одржати изборе на селекторе репрезентација. Можете се пријавити за ову позицију почевши од данас. Не заборавите да сте у могућности да промовишете вашу кандидатуру или вашег омиљеног кандидата преко рекламног система. Можете учинити то кликом на Рекламирај кандидата дугме испод његове презентације. 

Ажурирање енџина

Такође бисмо желели да вас информишемо о мањим прилагођавањима енџина у рукомету. Од сада, шансе да један од тимова постигне више голова узастопно у одмеравању снага два слична тима смањене су у односу на досадашњу праксу. Као што се можда сећате, направили смо сличну промену пре почетка сезоне, али после неких ваших реакција, одлучили смо да то није довољно и стога смо направили још нека прилагођавања како би ову могућност још више смањили. Ова промена не утиче на тактичку страну игре и из тог разлога смо одлучили да не чекамо крај сезоне.

И направили смо још једну исправку у енџину. Поправили смо грешку у извештају утакмица у вези са шутевима ван оквира гола. До сада седмерци који су одлазили ван гола нису рачунати у коначан збир шутева ван оквира гола, али то је већ историја.

То би било све за сада.

Желим вам пријатан дан!




Raksts ir pieejams šādās valodās:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Svenska Türkçe Українська 中文 

Ievietot Facebook   Pievienot Twitter   Pievienot MySpace