Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1330 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Об`єднання ліг


Привіт, друзі,

23 сезон розпочинається наступного понеділка і ми спробуємо об'єднати декілька малонаселених національних ліг до ліги Іншого Світу. Це складна операція і ми спробуємо її вперше у гандболі. Якщо все пройде добре, наступні країни будуть об'єднані із Іншим Світом:

Австрія, Чилі, Китай, Естонія, Норвегія, Венесуела

Ці зміни не впливатимуть на національні збірні. Тож, вам у тому числі не потрібно перейматись тим, що національні збірні будуть ліквідовані.

Також відбудеться звичайне перегрупування ліг у наступних країнах із метою видалення неактивних команд із двох найнижчих ігрових рівнів:

Аргентина, Бразилія, Фінляндія, Португалія, Росія, Словенія

Якщо ви підпишете спонсорський контракт із бонусами, а так станеться, що вас перемістять до іншої ліги під час перегрупування лін, будь ласка, не бийте на сполох. У вас буде можливість переглянути свій контракт протягом перших 2 днів нового сезону, тож ви зможете зробити правильний вибір. Перегляньте своїх опонентів перед тим, як прийняти рішення.

Нехай щастить, розважайтесь!




Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
繁體中文 Türkçe 中文 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace