Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1330 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Нова сезона почиње у понедељак


Здраво народе,

неколико дана нас дели од почетка сезоне 46. Вероватно знате шта треба да радите. Обавезно се пријавите сутра да бисте проверили нове понуде спонзора. И не заборавите да је Светско првенство  у току и да можете бесплатно гледати све утакмице уживо.

Као и увек, спровешћемо прегруписавање лига у одабраним државама ради одстрањивања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Канада, Чешка, Хрватска, Мађарска, Португалија

Ако потпишете спонзорски уговор који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не бринете. Током прва 2 дана нове сезоне имаћете могућност да поново преговарате о уговору тако да можете да направите адекватан избор. Проверите ко су ваши нови противници пре него што донесете одлуку. 

То је све, срећно свима!




Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina Български Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar 
Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Türkçe 


Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace