Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1330 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Следећа сезона у хокеју почиње у понедељак


Здраво народе,

Само неколико дана нас дели од почетка 43.  сезоне. Вероватно знате шта да радите. Обавезно се пријавите сутра да бисте проверили нове понуде спонзора. И не заборавите да је Светско првенство у току и да можете бесплатно гледати све утакмице уживо.

Као и обично, имаћемо прегруписавање лиге у одабраним земљама како бисмо уклонили неактивне тимове са два доња нивоа лиге. Прегруписавање лиге ће се обавити у следећим земљама:

Аргентина, Канада, Естонија, Мађарска, Холандија

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и случајно будете премештени у другу лигу током прегруписавања лиге, немојте се узнемиравати. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Проверите своје нове противнике пре него што донесете одлуку.

Мир свима!




Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi 
Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Svenska 繁體中文 Türkçe 中文 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace