Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1330 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Ετοιμαστείτε για τη νέα σαιζόν


Γεια σε όλους,

 

Είστε έτοιμοι για ακόμα μία σαιζόν; Το ελπίζουμε, γιατί μόνο λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει. Μη ξεχνάτε ότι οι προσφορές από τους χορηγούς ξεκινάνε αύριο, και οι επιλογές σας μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο για το μέλλον της ομάδας σας.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δράση από το Παγκόσμιο Κύπελλο δωρεάν! Μη ξεχάσετε να υποστηρίξετε τη χώρα σας στη μάχη για το χρυσό.

Όπως πάντα, θα γίνει αναδιανομή των ομάδων σε κάποιες χώρες, για να αφαιρεθούν οι ανενεργές ομάδες από τις χαμηλότερες κατηγορίες. Οι χώρες στις οποίες θα συμβεί αυτό είναι:

Λιθουανία, Ρουμανία, Ουκρανία, Υπόλοιπος κόσμος.

Εάν έχετε υπογράψει κάποια χορηγία με μπόνους, και τελικά μετά την αναδιανομή μετακινηθείτε σε άλλη κατηγορία, μην ανησυχείτε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτείτε το συμβόλαιο σας τις 2 πρώτες μέρες της νέας σεζόν, ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή. Δείτε τους νέους σας αντιπάλους πριν αποφασίσετε.

Καλή τύχη για τη νέα σαιζόν!




Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace