Idő:

Csapataid:
Kommunikáció
Public account
  PRO Zóna
1330 kredit
Kredit vásárlás
Nyilvános oldalon tartózkodsz. Ha játszani szeretnél vagy bekapcsolódnál a beszélgetésbe, akkor be kell jelentkezned. Az új felhasználóknak regisztráció szükséges.

  PowerPlay Magazin

Подобрения в Залата на славата и други новини


Здравейте приятели,

Днес имам няколко добри новини за вас. Преди всичко, имаме нововъведение в Зала на славата, което ще ви позволи да обновявате статистиките на играчите в Залата на славата. Както знаете, когато въведете играч към Залата на славата, статистиките на неговия профил в залата не се променят. Ако сте искали да обновите статистиките му, трябваше първо да го изведете от залата на славата и после да го въведете отново. Това вече не е задължително. Вие можете да обновите статистиките на играча срещу такса от 1 кредит. Подобрихме и начина, по който се показват статистиките в профила на играча. Сега вече в една колона можете да видите статистиките му от отбора, който го е въвел в залата, а в друга колона - обща статистика от всички отори, в които е играл. 

Добавихме и някои нови опции към подробните статистики в профилите на играчите. Можете да избирате обща статистика от всички сезони, както и такава в зависимост от отбора,който го е въвел или всички статистики от всички отбори, в които е играл.

Когато обновявате статистиките за играча, се обновяват и неговите постижения, качества и трофеи.

Бележникът, който въведохме преди няколко седмици беше добавен и на страницата Играчи -> Скаути-> Бележник. Можете да добавате, въвеждате или премахвате бележки и там, ако пространството в лявата част на страницата е по-малко отколкото ви е необходимо. 

В хокея добавихме и натрупването на дух в тренировките. Както при футбола и хандбала, играчите сега могат да натрупват дух до определно ниво и по време на тренировките. Това е особено удобно, когато трябва да замените  контузен играч с някой, който не е играл в много мачове.

Добавихме и някои нововъведения към кредитните турнири в хокея, които вече бяха пуснати във футбола и хандбала. Имате възможност да създадете турнир всеки срещу всеки без плейофи, както и да решите дали искате втори мачове в груповата фаза или не. Досега всеки турнир в хокея беше с два мача в груповта фаза (всеки отбор играеше срещу другите по два пъти).

Това е всичко, приятен ден!




Ez a cikk ezeken a nyelveken elérhető:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Megosztás a Facebook-ra   Megosztás a Twitter-re   Megosztás a MySpace-re