Vrijeme:

Vaše momčadi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom računu. Ako želite igrati igru ili se priključiti raspravi, morate se logirati. Ako ste novi korisnik, najprije se morate registrirati.

  PowerPlay Magazin

Спремите се за нову сезону


Здраво пријатељи,

Ево нас на крају још једне сезоне пуне узбуђења и драме. Да ли сте успели да испуните своје циљеве? Ако нисте, ускоро ћете добити другу прилику. Али пре свега се морате побринути да за свој тим одаберете праве спонзоре. Понуде спонзора ће почети да пристижу од сутра. Немојте их пропустити.

Као и увек, спровешћемо прегруписавање лига у одабраним државама ради одстрањивања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Азија, Аустрија, Белгија, Венецуела, Европа, Енглеска, Колумбија, Словачка, Словенија, Србија, Турска, Финска, Шведска, Шпанија.

Ако потпишете спонзорски уговор, који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не бринете. Током прва 2 дана нове сезоне имаћете могућност да поново преговарате о уговору тако да можете да направите адекватан избор. Проверите ко су ваши нови противници пре него што донесете одлуку.

Пријатно!




Članak je dostupan u slijedećim jezicima:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Svenska 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Dijeli na Facebook   Podijeli na Twitteru   Podijeli na MySpace-u