Vrijeme:

Vaše momčadi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom računu. Ako želite igrati igru ili se priključiti raspravi, morate se logirati. Ako ste novi korisnik, najprije se morate registrirati.
Spremni za sportsku avanturu? Igrajte našu najnoviju igru, Summer Sports Mania! Pridružite se izazovu, igrajte sada i osvojite mnogo!
Podsjeti me kasnije

  PowerPlay Magazin

Ледени изазов


Здраво друштво,

Право лудило се шири ван граница Антарктика. Пингвини су савладали ски скокове и почели да бележе невероватне рекорде у најновијој игри Ski Jump Mania Penguins.

Овим пингвинима не мањка самопоуздања и уверени су да им птичји гени дају предност у фази лета. Зато су за вас и припремили посебан ледени изазов. Да ли можете да прескочите 80 метара на злогласној скакаоници Ледени брег? Ако то успете у року од 24 сата по регистрацији, нећете заслужити само дивљење од стране пингвина, већ и издашну награду.

Већина оних, који се усуде да покушају да савладају овај изазов, неће успети. Мораћете да извучете последње атоме снаге да бисте га превазишли. И шта кажете, да ли сте спремни?

Прихвати изазов




Članak je dostupan u slijedećim jezicima:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Svenska Українська 中文 

Dijeli na Facebook   Podijeli na Twitteru   Podijeli na MySpace-u