Vrijeme:

Vaše momčadi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom računu. Ako želite igrati igru ili se priključiti raspravi, morate se logirati. Ako ste novi korisnik, najprije se morate registrirati.
Spremni za sportsku avanturu? Igrajte našu najnoviju igru, Summer Sports Mania! Pridružite se izazovu, igrajte sada i osvojite mnogo!
Podsjeti me kasnije

  PowerPlay Magazin

Χριστουγεννίατικη πρόκληση και μια επιπλέον έκπληξη


Γεία σας παιδιά,

εδώ είναι λοιπόν! Η μεγάλη πρόκληση των Χριστουγέννων ξεκινά. Μπορείς να συλλέξεις αρκετές μελόπιτες για να πάρεις και τις 9 ανταμοιβές;

Πως μπορείτε να το καταφέρετε; Το μόνο που χρειάζεται είναι να παίζετε άμεσες προκλήσεις. Για κάθε άμεση πρόκληση θα παίρνετε ένα κομμάτι μελόπιτα. Μόλις συλλέξετε αρκετά από αυτά, μπορείτε να επιλέξετε ένα απο τα βραβεία. Είναι πιθανό να μην καταφέρετε να πάρετε όλα τα βραβεία , οπότε πρέπει να είστε σίγουροι για να κάνετε την σωστή επιλογη. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε όσο περισσότερα κομμάτια μελόπιτας είναι να γραφεστε κάθε μέρα και να παίζετε το μέγιστο αριθμό άμεσων προκλήσεων.Μπορείτε να κάνετε συλλογή και ανταλλαγή μελόπιτας μέχρι και την 6 Ιανουαρίου ,4 μ.μ .

Εκτός από τα βραβεία για τις μελόπιτες μπορείτε, βέβαια, να ανταγωνίζεστε για τις ημερήσιες και τις εβδομαδιαίες κατατάξεις απο τις άμεσες προκλήσεις.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!Σας υποσχεθήκαμε ακόμα μια εκπληξη και αυτο είναι το καταπληκτικό 50% μπονους στην αγορά μονάδων από τώρα εως 28 Δεκεμβρίου , 8 μ.μ .

Αυτά είναι τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας προς εσάς. Ελπίζουμε να σας αρέσουν και σας ευχόμαστε χαρούμενες διακοπές γεμάτες αγάπη και ειρήνη!




Članak je dostupan u slijedećim jezicima:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Dijeli na Facebook   Podijeli na Twitteru   Podijeli na MySpace-u