Vrijeme:

Vaše momčadi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom računu. Ako želite igrati igru ili se priključiti raspravi, morate se logirati. Ako ste novi korisnik, najprije se morate registrirati.

  PowerPlay Magazin

Изберете своята стартова позиция в пълната версия


Здравейте приятели,

надяваме се, че добре се забавлявате с първите си дни като баскетболни мениджъри. Както знаете планираме да пуснем пълната версия на 23 юни и следователно е време да изберете стартовата си позиция. 

Най-добрият начин да направите това е да участвате в търга за места в лигите, който може да намерите тук. Стартовата цена за място в топ лига е 50 кредита. За всички други лиги тя е 20 кредита. По подразбиране можете да видите местата с най-близкия краен срок. За местата в топ лигата този краен срок е сряда. За местата във вторите лиги е четвъртък, за третите лиги - петък и за четвъртите - събота. Но вече можете да започнете наддаването за всички тези места. 

Ще попитате: Защо трябва да има търг за местата в лигите? Има две причини:

  • За да ви даде шанс да изберете лига по свой вкус. Независимо дали искате да започнете от върха или да извървите своя път от дъното нагоре, вие държите съдбата в свои ръце и може да запазите място в лигата, която поискате.
  • За да ви даде шанс да играете в една и съща лига със своите приятели. Например, ако решите да играете заедно в лига III.1, избирате тази лига от падащото меню. Ще имате възможност да видите всичките 16 места в тази лига със съответните крайни срокове и текущи наддавания. Кажете на своите приятели да решат кой за кое място ще наддава. Например вие ще наддавте за място с краен срок 17:00, ваш приятел - за място с краен срок 17:15, и трети ваш приятел - за място с краен срок - 17:30. В по-долните лиги ще можете да вземете тези позиции на сравнително ниски цени, тъй като няма да има голяма конкуренция за тях. 
Ако искате да играете в една и съща лига със своите приятели можете да използвате чисто новата функция Покана за търг.  Когато направите наддаване, ще видите тази опция и можете да поканите до 15 от вашите приятели от страната. Но това не е всичко. Всички поканени приятели получават 50% отстъпка от стартовата цена за всички места в тази лига, за които няма наддавания. Така че не чакайте - изберете лига, направете оферта и поканете своите приятели!

Участвайте в търга ТУК!

Ако не желаете да участвате в търг, все още можете да повлияете на стартовата си позиция в пълната версия. Би трябвало да видите съобщение в баскетболния си акаунт, което ви пита дали искате да започнете пълната версия от възможно най-високата, най-ниската лига или за вас няма значение. Запомнете, че стартирането от по-долни лиги също си има своите предимства. Всички места, които не се продадат в аукциона ще бъдат попълнени от останалите мениджъри, съобразно техния избор. Менниджърите ще бъдат подредени според датата и часа на създаване на отбора им в бета версията. Например ако са продадени 15 от 16 възможни места в топ лигата, шестнадесетото място ще бъде попълнено от мениджър, избрал да играе във възможно най-висока лига и има най-ранна дата и час на създаване на отбора в бета версията. 

Успех!




Članak je dostupan u slijedećim jezicima:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
Українська 中文 

Dijeli na Facebook   Podijeli na Twitteru   Podijeli na MySpace-u