Vrijeme:

Vaše momčadi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste na javnom računu. Ako želite igrati igru ili se priključiti raspravi, morate se logirati. Ako ste novi korisnik, najprije se morate registrirati.

  PowerPlay Magazin

Малко детайли за хандбала


Скъпи приятели,

Сигурен съм, че много от вас с нетърпение чакат следващия спорт - хандбала. Бих искал да използвам възможността да споделя с вас някои детайли за него, както и какви промени планираме да въведем в хокея и футбола.

Ще започна със системата на първенствата. Всяка лига ще се състои от 14 отбора и ще има 3 лиги от по-ниско ниво, където ще изпадат отборите. В редовния сезон всеки отбор ще играе 52 мача (по 4 пъти с всеки противник). За да е по-заета програмата, ще има по 4 мача за първенство всяка седмица.

В края на редовния сезон, първите 8 отбора се класират за плейофите, а последните 6 ще продължат в друг турнир. Последните три отбора от този турнир ще изпаднат директно, а първите три - ще играят в допълнителен кръг за определяне на отпадащите отбори.

Мачовете от Кредитните турнири ще се играят в отделна часова зона. Това означава, че вашият отбор ще има възможност да играе по 2 мача на ден. Тези мачове няма да оказват влияние върху енергията, духа, опита и популярността. Турнирите ще са само за престиж и за тръпката да се играе в отделна надпревара за кредити. Ще имате възможност да играете турнирен мач всеки ден.

Мисля, че тази информация за сега е достатъчна, но скоро ще публикувам още. Сигурен съм, че се питате за началната дата,  но все още не мога да я определя. Предстоят ни още няколко месеца работа. Последно програмистите ни разработваха пазара и националните купи.

Сега за някои новости относно хокея и футбола. Въведохме система в кредитните турнири, която автоматично ще анулира всички мачове, които не могат да бъдат изиграни поради факта, че единият или двата отбора същият ден играят в мач за международна купа. Ако и двата отбора не могат да играят, мача се анулира в полза на отбора - домакин.

В хокея добавихме опцията основателите на турнири да имат възможността сами да определят групите. Във футбола тази опция вече съществува.

През последните няколко седмици направихме и доста поправки и подобрения на новото живо предаване в хокея. Вярвам, че най-сериозните недостатъци вече са отстранени, но все още има такива, върху които трябва да работим, а бихме искали да въведем и някои нови предложения.

Това е всичко за сега, приятен ден!




Članak je dostupan u slijedećim jezicima:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska Українська 中文 

Dijeli na Facebook   Podijeli na Twitteru   Podijeli na MySpace-u