זמן:

הקבוצות שלך:
תקשורת
Public account
  איזור תומכים
1330 קרדיטים
קנה קרדיטים
אתה נמצא במשתמש ציבורי. אם אתה רוצה לשחק במשחק או להצטרף לדיון, אתה צריך להתחבר. אם אתה משתמש חדש, אתה צריך להירשם.

  מגזין פאוורפליי

Αναβάθμιση της οικονομίας της Χειροσφαίρισης;


Αγαπητοί φίλοι,

όπως γνωρίζεται, πλησιάζουμε την σεζόν 12 στην χειροσφαίριση. Το παιχνίδι είναι σε λειτουργία για αρκετό καιρό και πιθανώς να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ελέγξουμε πόσο ισορροπημένη είναι η οικονομία.

Έχουμε μηνύματα από πολλούς από εσάς που αναφέρουν ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κρατηθούν οι ομάδες σας κερδοφόρες. Ίσως να είναι υπερβολικά δύσκολο και πιθανώς να χρειάζονται κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν το παιχνίδι. Θα θέλαμε να ακούσουμε την γνώμη σας.

Θα θέλαμε να σας δώσουμε την μοναδική ευκαιρία να βοηθήσετε στην οριοθέτηση της μελλοντικής κατεύθυνσης του παιχνιδιού. Απλά απαντήστε λίγες απλές ερωτήσεις στο παρακάτω δημοψήφισμα:

--- ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ---

Οι απαντήσεις σας θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα και θα μας βοηθήσουν να πάρουμε την σωστή απόφαση. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι η πιο δημοφίλης απάντηση δεν είναι απαραίτητα και η πιο σωστή για το παιχνίδι, αλλά θα μας δώσει μια κατεύθυνση. 

Όπως πάντα,θα πραγματοποιηθεί αναδιοργάνωση των κατηγοριών σε επιλεγμένες χώρες για να απομακρυνθούν οι ανενεργές ομάδες ξεκινώντας απο τις δυο τελευταίες κατηγορίες. Η αναδιοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω χώρες :

Αργεντινή, Αγγλία, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Bοσνία και Ερζεγοβίνη, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Εσθονία, ΗΠΑ, Ιράν, Ιταλία, Ισπανία, Καναδάς, Λετονία, Λευκορωσία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουκρανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Tουρκία, Υπόλοιπος Κόσμος

Εαν υπογράψετε εναν χορηγό με μπονους και τύχει να μετακινηθείτε σε διαφορετική κατηγορία κατα την διαρκεια της αναδιοργάνωσης των κατηγοριών , παρακαλούμε μην πανικοβάλεστε. Θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε το συμβόλαιο σας κατα την διάρκεια των 2 πρώτων ημερών της νέας σεζον ετσι ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή.Ελέξτε τους νέους σας αντιπάλους πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

Καλή τύχη σε όλους!




המאמר הזה זמין בשפות הבאות:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti Suomi 
Vlaams Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

שתף בפייסבוק   שתף בטוויטר   שתף במיי-ספייס