Tijd:

Je ploegen:
Communicatie
Public account
  PRO Zone
1324 credits
Credits kopen
Je bent op een publieke account. Als je het spel wil spelen of wil meedoen met de discussie moet je inloggen. Als je een nieuwe gebruiker bent, moet je je eerst registreren.

  PowerPlay Magazine

Even een blik op de competitie in voetbal I.1 seizoen 3


Even een blik op de competitie in voetbal I.1 seizoen 3

Even een blik op de competitie in voetbal I.1 seizoen 3

 

Met 1 wedstrijd van de nacompetitie gespeeld te hebben is er al onderscheid tussen de toppers en middenmotors.

De top 5 lijkt weg te zijn van de rest. Deze zullen strijden om de titel en Europees voetbal.

De top 5 is als volgt: VC BRUGGE, Dirty Punks, My ploegske, Standard de Liege en Gent Dragons. Met een verschil van maar 5 punten tussen de 1ste en de 5de is er alles nog mogelijk.

De grote middenmoot plaatsen 6 tot 15: is er een puntenverschil van 6 punten wat dus allemaal nog overbrugbaar is. Pas wel op want de 15de moet spelen voor degratie. Deze 10 ploegen zijn als volgt fc rockey montains, Rc Mechelen, neoAnderlecht, Spoting Rollekens, R.F.C. Liege, Z@kelijk, RFC Ekeren United, fc scheldeboys, Real Brugge en pioupiou.

Dan hebben we 5 ploegen die gaan strijden voor degradatie plaatsen 16 tot 20. VC SPETSBOK, Royal Hulste FC, Titania, Goebezig Vilvoorde en la louviere.

Dan de 2 laatste ploegen plaatsen 21 en 22. Het ziet er naar uit dat deze twee ploegen te ligt zijn bevonden. Maar met een tikje geluk spelen ze misschien nog de degradatieronde. The Black Diamonds en L.V. Soccer

 

Wat valt er op:

Dat sommigen teams VC SPETSBOK en Z@kelijk het slechter doen dan verwacht. Wat is de oorzaak? Sparen van energie of te licht bevonden?

De top 3 van vorig seizoen ook de top 3 is van dit seizoen maar in andere volgorde.

La louviere de toppers het moeilijk maakt.

Dat de nieuwkomers van 2de het beter doen dan verwacht met als slechte resultaat de 13de plaats van fc scheldeboys en de beste op de 4de plaats staat Standard de Liege.

 

Wat zal dit seizoen nog met zich meebrengen. We laten het later nog weten, maar er is nog alles mogelijk. Veel succes aan de ploegen en maak er een mooi en spannend voetbal einde van.

De redactie

Whiffet

Artikel rating: Zwak - Normaal - Uitstekend     Unieke bezoekers: 51

Delen op Facebook   Delen op Twitter   Delen op MySpace