Aeg:

Sinu meeskonnad:
Suhtlus
Public account
  PRO Zone
1330 krediiti
Osta krediiti
Te olete avalikus kontos. Kui te tahate mängida või liituda aruteluga, peate te sisse logima. Kui te olete uus kasutaja, peate te esmalt registreeruma.

  PowerPlay Ajakiri

Последња шанса да победите у кампањи препорука


Здраво народе,

Велика кампања препорука која је почела на почетку месеца се приближава самом крају и остало је још пар дана за учествовање у трци за велике награде обезбеђене од стране PowerPlay Менаџера и нашег партнера onlinegamesector.com. Наградна игра се завршава ове суботе, 31. Августа.

Упамтите, потребан је само један потврђен корисник како бисте учествовали у трци за 200 кредита. Ако већ имате неколико препорука, искористите ових завршних пар дана како бисте доспели у вишу категорију. Ако остварите 11 потврђених препорука, у трци сте за 350 кредита. Са 21 препоруком сте у трци за игру за XBOX 360, а са 41 препоруком учествујете у трци за PlayStation Portable конзолу за играње.

Такође, можете освојити и неку од главних награда:

1. награда: XBOX 360 + KINECT
2. награда: Nokia Lumia 710
3. награда: PlayStation Portable

Тренутну табелу и правила такмичења можете наћи овде.

Зато не чекајте више и позовите нове људе на игрицу пре него што буде касно!




Artikkel on kättesaadav järgnevates keeltes:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar 
Italiano 日本語 Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Українська 
中文 

Jaga Facebook-i   Jaga oma Twitter-it   Jaga oma MySpace-i