Time:

Your teams:
Communication
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Buy credits
You are in the public account. If you want to play the game or join in the discussion, you have to log in. If you are a new user, you must register first.

  PowerPlay Magazine

Нова сезона у фудбалу и кошарци


Поздрав народе,

као што сте можда приметили, од понедељка у фудбалу и кошарци почињу нове сезоне. Зато не заборавите да обавите све потребне припреме за нову сезону у оба спорта.

Желели бисмо да објавимо списак земаља у којима ће се одвијати прегруписавање лиге. Прегруписавање лига је механизам који се користи за елиминисање неактивних тимова са доња два нивоа у одабраним земљама ради повећања конкурентности.

Прегруписавање лига у фудбалу

Африка, Аргентина, Азија, Чешка, Перу и Словенија

Прегруписавање лиге у кошарци

Аргентина, Иран

Ако потпишете уговор о спонзорству са бонусима и случајно сте премештени у другу лигу током прегруписа лиге, немојте се узнемирити. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Проверите своје нове противнике пре него што донесете одлуку.

Срећно свима у новој сезони!




This article is available in these languages:
Español, Chile Español, Argentina العربية Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
繁體中文 Türkçe 中文 

Share on Facebook   Share on Twitter   Share on MySpace