Ώρα:

Οι ομάδες σας:
Επικοινωνία
Public account
  PRO Ζώνη
1330 μονάδες
Αγοράστε μονάδες
Βρίσκεσαι σε δημόσιο λογαριασμό. Εάν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι η να συμμετέσεις στη συζήτηση, πρέπει να συνδεθείς. Αν είσαι νέος χρήστης, πρέπει πρώτα να εγγραφείς.

  PowerPlay περιοδικό

Будьте готові до нового сезону


Гей, народ,

ви готові до чергового сезону? Ми сподіваємось, що так, адже до його початку залишилося кілька днів. Не забувайте, що спонсорські пропозиції почнуть приходити завтра і ваші рішення можуть мати великий вплив на майбутнє вашої команди.

Тим часом ви можете безплатно відстежувати всі дії з Чемпіонату Світу! Не забудьте підтримати свою країну в битві за золото.

Як і раніше, у вибраних країнах відбуватиметься перегрупування ліг, щоб видалити неактивні команди з двох найнижчих ігрових рівнів. Перегрупування ліг відбуватиметься в наступних країнах:

Литва, Румунія, Україна, Інший світ

Якщо ви підписали спонсорську пропозицію з бонусами та сталось так, що вас перемістили до іншої ліги під час перегрупування ліг, будь ласка, не панікуйте. Ви матимете можливість переглянути свій контракт протягом перших двох днів нового сезону, тож ви зможете зробити правильний вибір. Перегляньте своїх нових опонентів перед тим, як прийняти рішення.

Удачі в новому сезоні!




Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο σε αυτές τις γλώσσες:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
繁體中文 Türkçe 中文 

Μοιραστείτε στο Facebook   Μοιραστείτε στο Twitter   Μοιραστείτε στο MySpace