Ώρα:

Οι ομάδες σας:
Επικοινωνία
Public account
  PRO Ζώνη
1330 μονάδες
Αγοράστε μονάδες
Βρίσκεσαι σε δημόσιο λογαριασμό. Εάν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι η να συμμετέσεις στη συζήτηση, πρέπει να συνδεθείς. Αν είσαι νέος χρήστης, πρέπει πρώτα να εγγραφείς.

  PowerPlay περιοδικό

8.9.2010


Koliko vidimo trenutno se dvije momčadi izdvajaju iznad svih : Kmica i Icy Veins...Ocigledno ce se borba za vrh voditi između te dvije ekipe a današnji pregled 2 utakmice će upravo izaći:

 

Zagreb Maple Leafs 2:4 THE ENGINEERS

U ispunjenoj Oliver Mlakar areni Leafsi su vrlo dobro krenuli te su pogotcima Tomislava Mustapića (16.min) i Dine Domančića (24.min) poveli 2:0 te tako obradovali domaće navijače. Međutim u 34. minuti (Rudolf Matušin) i 36. ( Šime Čerina) vraćaju Engineerse u egal i u zadnju trećinu ulazimo sa 2:2.

Unatoč velikoj potpori navijača Leafsa golovima Vejmelke i Prpića, Engineersi dolaze do važnih bodova protiv momčadi koja je legitimni kandidat za naslov...Igrač utakmice je Andrija Prpić, a velike zasluge ima i golman Zvonko Lisinski za 25 obrana i 92% obrana.

 

6ta Namazana 5:2 Shoe Salesman

2225 gledatelja okupilo se u Crnoj Kladi kako bi prisustovalo ovom sudaru titana. Shoe Salesman i 6ta Namazana otvorili su susret nervozno s obje strane a najbolje se snašao Ivo Zambata koji je zabio 2 gola te okončao trećinu sa 2:1 za Shoe Salesmane.

Međutim, Namazani su se probudili te su u 2. Žodan, a u 3. Guberina, Kramarić i Šimić pogađali mrežu Stipe Šefulja te završili utakmicu sa 5:2 u svoju korist...Odlična utakmica Tihomira Frankopana sa 21 obranom dok je igrač utakmice bio Maroje Žodan sa 2 pogotka.

Danas je malo siromašnija verzija izvještaja, ali ne brinite --> SAMO DANAS! :D

Pozdrav ;)