Ώρα:

Οι ομάδες σας:
Επικοινωνία
Public account
  PRO Ζώνη
1330 μονάδες
Αγοράστε μονάδες
Βρίσκεσαι σε δημόσιο λογαριασμό. Εάν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι η να συμμετέσεις στη συζήτηση, πρέπει να συνδεθείς. Αν είσαι νέος χρήστης, πρέπει πρώτα να εγγραφείς.

  PowerPlay περιοδικό

Sraz v Plzni 18.10.2014


Sraz v Plzni 18.10.2014

Čas letí jako voda a už uplynuly více než dva roky od posledního srazu v Plzni. Proto byl nápad od jednoho manažera, který už však PPM nehraje, pokusit se uspořádat další historicky třetí sraz v Plzni. 

 

O Plzni

Plzeň je čtvrté největší město v ČR. Žije zde necelých 200 000 obyvatel. Město leží na západě Čech. V Plzni tečou čtyři řeky Úhlava, Úslava, Radbuza a Mže. Plzeň je známa především jako město piva. V Plzni se vaří mimo jiné Pilsner Urquell či Gambrinus. Je zde i několik malých pivovarů. V poslední době se v Plzni daří vrcholovému sportu. V nedávné době slavila Plzeň titul ve fotbale, hokeji i házené.

 

Historie srazů v Plzni

První sraz v Plzni se uskutečnil 18.2.2012. Sešli jsme v jedné hospůdce nedaleko náměstí. Celkově dorazilo 8 lidí. Mezi nimi byli již neaktivní Diblik, Housan, Wasser82 a kubistangelo. Dalšími účastníky pak byli dejvi, Ctibi, RH Žižkov a já. Více o prvním srazu se dočtěte zde.

Druhý sraz se konal za půl roku. Tentokrát jsme se sešli v polovičním počtu. Mě a  Ctibiho, doplnil cechino90 a návštěva z Prahy b1905. Tento sraz měl trochu jiný průběh. Sice jsme brzy zůstali s b1905 sami, ale jelikož jemu jel vlak až ráno, tak sraz pokračoval dlouho do noci.

A jak bude vypadat třetí sraz. Dozvíme se to už příští sobotu. Zatím jsou přihlášeni Ctibi, b1905 a já. Tak se k nám připoj i ty!

 

Základní informace o srazu

Organizátor:  honza08

Datum a čas: 18. 10. 2014 od 18 hodin

Místo: Švejk restaurant, ulice Riegerova [mapa] *

Zapsat se do seznamu účastníků můžete zde.  

Diskuzi ke srazu najdete tady.

* Vzhledem k zatím malému počtu účastníků nebude zamluven stůl. Pokud by bylo obsazeno, tak bychom šli jinam. Proto prosím všechny zájemce o sraz. Napište mi do pošty a já vám pošlu číslo na mobil, kdyby něco.

Další informace o srazu

Sraz začíná kolem šesté hodiny a bude pokračovat do pozdních nočních hodin. Takže jestli jsi mimoplzeňský a nemáš dobrý spoj domů, nemusíš se bát, že zůstaneš v noci sám, protože b1905 vlak jede domů asi kolem páté hodiny ráno. Navíc pokud bys chtěl jet směrem z Prahy, můžeš napsat b1905 a vyražte společně. 

Pokud si ještě na žádném srazu nebyl a nevíš jak to probíhá, tak věř, že se bavíme jak o PPM o taktikách, trénincích, svých týmech. Tak samozřejmě i o rélném sportu, poněvadž většina manažerů zde jsou sportovní fanoušci a dále se bavíme o všem možném. :) Pokud máš jakýkoliv dotaz. Napiš na výše zmíněnou diskuzi nebo přímo mně do pošty.

 

Na akci jsou vítáni všichni bez rozdílu věku. Budu se na všechny, kdo přijdete, těšit. :)