Zeit:

Deine Teams:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 Credits
Credits kaufen
Du bist im öffentlichen Konto. Wenn du das Spiel spielen, oder dich bei den Diskussionen einbringen möchtest, musst du dich einloggen. Wenn du neu dabei bist, musst du dich erst registrieren.

  PowerPlay Magazin

Тенісний Табір


Дорогі гравці,

зараз ви маєте унікальну можливість отримати фантастичні нагороди для своєї улюбленої гри і спробувати веселий та обмежений по часу Тенісний табір. Чи хотіли б ви отримати це чудове відчуття прекрасно виконаного тенісного удару? Тепер у вас є шанс зіграти у захоплюючі тенісні баталії у 3D-вимірі.

Прийміть цей виклик та зареєструйтеся у Tennis Mania, найсвіжішій грі від PowerPlay Studio. Тренуйте свої удари у тенісному таборі та отримайте заслужену нагороду за свою улюблену гру під час його завершення.

Записатись у табір

Не забудьте, що табір триватиме лише 8 днів. Ваша нагорода зростатиме з кожним днем, коли ви з'являтметесь у таборі.

Ми будемо тримати пальці схрещеними для вас і сподіваємось, що багато з вас здобудуть максимум нагород від тенісного табору.

Удачі, друзі!




Der Artikel ist in folgenden Sprachen verfügbar:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Suomi Vlaams Français עברית 
Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
中文 

Auf Facebook veröffentlichen   Auf Twitter veröffentlichen   Auf MySpace veröffentlichen