Zeit:

Deine Teams:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 Credits
Credits kaufen
Du bist im öffentlichen Konto. Wenn du das Spiel spielen, oder dich bei den Diskussionen einbringen möchtest, musst du dich einloggen. Wenn du neu dabei bist, musst du dich erst registrieren.

  PowerPlay Magazin

Нові тактичні опції


Привіт, друзі,

пройшов певний час відтоді, коли ми здійснювали якісь зміни у хокейному двигуні гри, і протягом останніх кількох місяців ми чули багато ідей від вас про те, які б ви хотіли бачити зміни. І тому ми вирішили, що настав час щось робити у цьому напрямку. Ми підготували багато змін, що нададуть вам більше контролю над виступами вашої команди у кожній грі. Ось список змін, яких вам слід очікувати із початку наступного сезону:

  • Можливість змінювати стиль гри між періодами на основі рахунку. Ви зможете навіть змінювати стиль гри перед овертамом.
  • У стилі гри ваша команда отримуватиме зіграність, так само як у тактиках гри у меншості/більшості. Чим більше ви граєте певним стилем, тим краще ваша команда виступає у цьому стилі.
  • Вплив так званих антитактик на на стиль гри буде збільшений. Для тих із вас, хто пам'ятає початкові дні, ефект буде той самий, що й на початку запуску гри. Ця зміна впроваджена як противага попередному стану речей, що стосується зіграності.
  • Можливість змінювати гру у більшості та меншості після кожного періоду на основі рахунку. Додана можливість змінювати тактику на овертайм.
  • Три секції на сторінці тактики, що стосуються кількості використовуваних ліній у грі, будуть об'єднані у одну більш ефективну секцію. Це дозволить вам почати гру із 3-ма лініями і перемкнутись на гру із 4-ма лінією пізніше вже під час гри чи навіть зіграти 4-ма лініями перший період, 3-ма - другий і знову 4-ма - третій. Ви також зможете змінити кількість ліній в овертаймі. Можливість реагувати на скорочення суперником 4 лінії буде відображена у вигляді чекбоксу у цій новій секції.

Всі ці зміни потребують лише незначних коригувань кількох сторінок у грі. Звичайно, сторінка тактики виглядатиме трішки інакше. Ми змінимо вигляд сторінок для того, щоб встановити стиль, який використовується у інших видах спорту і щоб зробити все трохи більш дружнім для користувача.

будуть також зміни і в звіти про гру, аналізі команди та командній статистиці для об'єднання нових тактичних опцій. Сподіваємось, ви також із нетерпінням очікуєте побачити ці зміни у грі наступного понеділка.

Оскільки наближається новий сезон, відбудеться перегрупування діг двох найнижчих ігрових рівнів у кількох країнах для видалення неактивних команд і збільшення конкурентноспроможності. Хороші новини в тому, що якщо ваша країна втрачає ліговий рівень через це перегрупування, це більше не вплине на зменшення ваших спонсорских пропозицій. Ми не хочемо щоб хтось потрапляв у фінансові проблеми через перегрупування ліг. Перегрупування відбудеться у наступних країнах:

Білорусь, Бельгія, Боснія та Герцеговина, Бразилія, Болгарія, Канада, Хорватія, Чеська Республіка, Естонія, Фінляндія, Німеччина, Угорщина, Італія, Литва, Нідерланди, Португалія, Сербія, Словаччина, Іспанія, Туреччина, США, Інший Світ

Це все, вдалого дня!




Der Artikel ist in folgenden Sprachen verfügbar:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 中文 

Auf Facebook veröffentlichen   Auf Twitter veröffentlichen   Auf MySpace veröffentlichen