Zeit:

Deine Teams:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 Credits
Credits kaufen
Du bist im öffentlichen Konto. Wenn du das Spiel spielen, oder dich bei den Diskussionen einbringen möchtest, musst du dich einloggen. Wenn du neu dabei bist, musst du dich erst registrieren.

  PowerPlay Magazin

Виграй футболку національної збірної


Привіт, друзі,

Чемпіонат світу з футболу наближається до свого завершення і ми приготували для вас змагання, де ви зможете виграти офіційну футболку майбутнього чемпіона світу 2014 року. Кожен може взяти у змаганні. Усе, що вам потрібно, це правильно відповісті на просте питання, після чого ви увійдете до лотереї. Не зволікайте і приєднуйтесь, а також запрошуйте своїх друзів. Ви можете знайти змагання на нашій сторінці у Facebook.

Enter the competition 

Вигравай кредити у PPM!

Поділіться цим застосунком у Facebook до 13 липня і отримайте шанс виграти 30 кредитів у PPM. Ми випадково виберемо 10 переможців 15 липня.

Як це зробити?

1. Натиснути SHARE APP у цьому застосунку.



2. Вибрати поділитись публічно.



3. Написати ‪#‎answerandwin‬ у текстове поле та натиснути Поділитись.




Der Artikel ist in folgenden Sprachen verfügbar:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska 中文 

Auf Facebook veröffentlichen   Auf Twitter veröffentlichen   Auf MySpace veröffentlichen