Zeit:

Deine Teams:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 Credits
Credits kaufen
Du bist im öffentlichen Konto. Wenn du das Spiel spielen, oder dich bei den Diskussionen einbringen möchtest, musst du dich einloggen. Wenn du neu dabei bist, musst du dich erst registrieren.

  PowerPlay Magazin

Још једна сезона на хоризонту


Здраво другари,

Како се 27. сезона приближава крају, време је да се припреми за следећу. Знате како то иде. Побрините се да сутра и наредних дана будете онлајн да бисте одабрали најбољу спонзорску понуду за свој тим. Такође, немојте пропустити дешавања са Светског првенства.

Као и увек, спровешћемо прегруписавање лига у одређеним државама ради одстрањивања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Аргентина, Аустрија, Белорусија, Бугарска, Естонија, Италија, Канада, Летонија, Немачка, Остатак Света, Русија, САД, Словенија, Уједињено Краљевство, Холандија, Чешка Република.

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и деси се да промените лигу због регруписања, не паничите. Имаћете опцију да поново преговарате о спонзорском уговору током прва 2 дана нове сезоне тако да можете да направите добар избор. Проверите своје нове ривале у лиги пре него што донесете одлуку.

То би било све. Пријатан дан!




Der Artikel ist in folgenden Sprachen verfügbar:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
Українська 中文 

Auf Facebook veröffentlichen   Auf Twitter veröffentlichen   Auf MySpace veröffentlichen