Tid:

Dine hold:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 credits
Køb credits
Du er på den offentlige konto. Hvis du vil spille spillet, eller deltage i en diskussion, skal du logge ind. Hvis du er ny bruger, skal du registrere dig først.

  PowerPlay Magazine

Спајање лига


Поздрав пријатељи,

сезона 28 почиње следећег понедељка и спојићемо неколико слабо попуњених националних лига у лигу Остатак света. Надамо се да ће све проћи глатко. Следеће земље ће се спојити са лигом Остатак света:

Аустрија, Данска и Иран

Ове промене неће утицати на репрезентације, тако да не морате бринути да ће репрезентације ових држава бити отказане.

Такође ће бити и редовно прегруписавања лига у следећим земљама, како би се уклонили неактивни тимови из доња два нивоа:

Летонија, Литванија, Србија, Словенија, САД и Уједињено Краљевство

Ако потпишете уговор о спонзорству са бонусима и случајно сте премештени у другу лигу током прегруписавања лиге, немојте се бринути. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Проверите своје нове противнике пре него што донесете одлуку.

Срећно и забављајте се!

 




Artiklen er tilgængelig på disse sprog:
Español, Chile Español, Argentina Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar 
Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Türkçe 中文 


Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace