Čas:

Tvé týmy:
Komunikace
Public account
  PRO Zona
1330 kreditů
Koupit kredity
Momentálně se nacházíš ve veřejném přístupovém kontě. Pokud si chceš zahrát hru nebo přispívat do diskuzí, musíš se přihlásit. Pokud jsi nový uživatel, musíš se zaregistrovat.

  PowerPlay Magazín

Нова година, нова фудбалска сезона


Здраво народе,

2022. година се ближи крају, а са њом и 41. сезона у фудбалу. Знате шта вам је чинити да бисте се припремили за нову сезону. Спонзорске понуде су данас почеле да стижу, тако да се потрудите да одаберете најбоље спонзоре за свој тим.

Такође је и време да објавимо списак држава у којима ће се на крају сезоне обавити прегруписавање лига ради елиминисања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Ево списка:

Азија, Аргентина, Африка, Бугарска, Италија, Румунија, Словачка, Холандија.

Ако потпишете спонзорски уговор који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не бринете. Током прва 2 дана нове сезоне имаћете могућност да поново преговарате о уговору тако да можете да направите адекватан избор. Проверите ко су ваши нови противници пре него што донесете одлуку. 
 
Желимо вам све најбоље у новој сезони и 2023. години!



Tento článek má i jiné jazykové verze:
Español, Chile Español, Argentina Български Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar 
Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 繁體中文 
Türkçe 

Sdílej na Facebooku   Sdílej na Twitteri   Sdílej na MySpace