Čas:

Tvé týmy:
Komunikace
Public account
  PRO Zona
1330 kreditů
Koupit kredity
Momentálně se nacházíš ve veřejném přístupovém kontě. Pokud si chceš zahrát hru nebo přispívat do diskuzí, musíš se přihlásit. Pokud jsi nový uživatel, musíš se zaregistrovat.

  PowerPlay Magazín

Спремите се за нову сезону


Здраво народе,

Ближи се крај још једне сезоне. У питању је заиста посебна сезона, јер се управо одржава Светско првенство за сениоре. У питању је турнир који се одржава само једном у сваке четири сезоне, те га никако немојте пропустити! А немојте пропустити ни нове понуде спонзора које ће почети да пристижу од сутра.

Као и увек, спровешћемо прегруписавање лига у одабраним државама ради одстрањивања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Азербејџан, Азија, Алжир, Аргентина, Аустрија, Африка, Белорусија, Босна и Херцеговина, Бразил, Венецуела, Европа, Египат, Енглеска, Естонија, Иран, Јужна Америка, Колумбија, Мексико, Перу, Русија, САД, Саудијска Арабија, Северна Америка, Словачка, Словенија, Србија, Турска, Украјина, Уругвај, Чешка Република, Чиле, Шпанија. 

Ако потпишете спонзорски уговор, који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не паничите. Током прва 2 дана нове сезоне имаћете могућност да поново преговарате о уговору тако да можете да направите адекватан избор. Проверите ко су ваши нови противници пре него што донесете одлуку.

Пријатан дан!




Tento článek má i jiné jazykové verze:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Українська 中文 

Sdílej na Facebooku   Sdílej na Twitteri   Sdílej na MySpace