Vrijeme:

Vaši timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  PowerPlay Magazin

Божићни изазов


Поздрав народе,

Божићни изазов се вратио! Сакупљајте медењаке из инстант изазова, а затим их замените за неку од награда. На вама је да изаберете, које награде ћете покупити. 

Не знате како да играте инстант изазове? Само притисните дугме Играј одмах на врху екрана када сте у свом тиму. Не само да можете да зарадите медењаке, већ можете и да се такмичите у дневним и недељним листама лидера као и обично.

Мењачница медењака биће отворена до 6. јануара до 16 часова по средњеевропском времену. Потрудите се да играте сваки дан и освојите што више награда.

Нова рукометна сезона

Одмах после Божића у понедељак почиње нова рукометна сезона. Биће прегруписања лиге само у 2 земље:

Хрватској и Пољској

Срећни празници свима!

 




Ovaj članak je dostupan na ovim jezicima.:
 Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi 
Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Türkçe 中文 

Podijeli na Facebook   Podijeli na Twitter   Podijeli na MySpace