Vrijeme:

Vaši timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1283 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  PowerPlay Magazin

Сезона 29 у кошарци


Поздрав народе,

10. недеља 28. сезоне се управо завршава. Нова сезона стартује у понедељак и то ће бити шанса за вас да побољшате своје резултате у надолазећој сезони. Осим ако нисте имали одличну сезону, у том случају све честитке! Уживајте у последњим данима сезоне, гледајте Светско првенство и не заборавите да проверите понуде од спонзора.

Као и обично, имаћемо регруписање лига у одабраним земљама, тако да уклонимо неактивне тимове из последња два нивоа лиге. Регруписање лига одвијаће се у следећим земљама:

Аустрији, Мађарској, Словенији и Хрватској

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и догоди се да пређете у другу лигу током прегруписања, не бојте се, јер имаћете могућност да преговарате о уговорима током прва два дана нове сезоне како бисте могли да донесете прави избор. Пре доношења одлуке проверите нове противнике.

Желимо вам добру забаву!
Ovaj članak je dostupan na ovim jezicima.:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Podijeli na Facebook   Podijeli na Twitter   Podijeli na MySpace