Vrijeme:

Vaši timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  PowerPlay Magazin

Нова сезона, нови изазови


Здраво народе,

да ли сте спремни за још једну сезону? Боље да јесте,јер почиње у понедељак. Побрините да одаберете најбоље спонзорске уговоре за свој клуб у наредних неколико дана и немојте заборавити да навијате за вашу репрезентацију на Светском Првенству.

Као и увек, спровешћемо прегруписавање лига у одабраним државама ради одстрањивања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Бугарска, Хрватска, Чешка, Италија, Летонија, Румунија, Шпанија, Шведска, Турска, САД

Ако потпишете спонзорски уговор, који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не паничите. Током прва 2 дана нове сезоне имаћете могућност да поново преговарате о уговору тако да можете да направите адекватан избор. Проверите ко су ваши нови противници пре него што донесете одлуку.

Срећно у новој сезони!




Ovaj članak je dostupan na ovim jezicima.:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
Українська 中文 

Podijeli na Facebook   Podijeli na Twitter   Podijeli na MySpace