Vrijeme:

Vaši timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  PowerPlay Magazin

Втори опит за обединение на лиги


Здравейте приятели,

в понеделник започва нов сезон и ще опитаме отново да прехвърлим няколко не особено популярни първенства към Останалия свят. Миналия сезон този опит беше неуспешен, но сега вярваме, че сме коригирали грешката и това трябва да проработи, както в баскетбола през март. Към Останалия свят ще преминат: 

Чили, Китай, Естония, Норвегия и Венецуела

Тези промени няма да се отразят на националните отбори. Така че, не се притеснявайте, че националният ви отбор може да бъде премахнат.

Ще има и обичайното прегрупиране на първенствата в следните страни с цел премахване на неактивните отбори от долните две нива: 

Аржентина, Бразилия, Франция, Полша, Португалия, Словения, Швеция, Обединеното Кралство

Не се безпокойте, ако сте подписали договор за спонсорство с бонуси, а отборът ви бъде преместен в друга лига. През първите два дни от новия сезон ще получите възможност за предоговаряне на условията по своя контракт и да направите правиния избор. Преди да вземете решение, проверете добре своите противници. 

Успех и приятно забавление!




Ovaj članak je dostupan na ovim jezicima.:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Podijeli na Facebook   Podijeli na Twitter   Podijeli na MySpace