Vrijeme:

Vaši timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  PowerPlay Magazin

Нов сезон, нови предизвикателства


Здравейте приятели,

остават само няколко дни до старта на новия сезон. Сезон 22 започва в понеделник и трябва да използвате тези дни да се подготвите. Първите спонсорски оферти започват да пристигат утре и трябва да вземете някои важни решения. Можете да проследите и мачовете от Световните шампионати.

Както обикновено в някои страни ще има прегрупиране на първенствата, за да се премахнат неактивните отбори от долните две нива. Това ще стане в: 

Бразилия, Иран, Словения и Украйна

Не се притеснявайте, ако сте подписали договор за спонсорство с бонуси, а отборът ви бъде преместен в друга лига. През първите два дни от сезона ще получите опция за предоговаряне на условията по своя контракт и да направите правилния избор. Преди да вземете решение, проверете добре своите опоненти. 

Това е всичко, успех при подписването на договри за спонсорство!




Ovaj članak je dostupan na ovim jezicima.:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Podijeli na Facebook   Podijeli na Twitter   Podijeli na MySpace