Vrijeme:

Vaši timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  PowerPlay Magazin

Идва новият баскетболен сезон


Здравейте приятели

само няколко дни ни делят от старта на сезон 26. Вероятно знаете какво трябва да направите. Не пропускайте утре да се логнете и да проверите новите спонсорски оферти. Освен това не забравяйте, че тече Световната купа и можете да проследите безплатно всички мачове.

Както обикновено ще направим прегрупиране на първенствата в определени страни, за да премахнем неактивните отбори от долните две нива. Това ще стане в: 

Аржентина, Китай, Естония, Франция, Словения, Турция и Украйна

Не се притеснявайте, ако сте подписали договор за спонсорство с бонуси, а отборът ви бъде преместен в друга лига. През първите два дни от новия сезон ще получите възможност да предоговорите условията на контракта си и да направите правилния избор. Преди да вземете решение обаче, проверете добре противниците си. 

Това е всичко, успех!




Ovaj članak je dostupan na ovim jezicima.:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska Türkçe Українська 中文 

Podijeli na Facebook   Podijeli na Twitter   Podijeli na MySpace