الوقت:

الفرق الخاصة بك:
التواصل
Public account
  منطقة البرو
1330 رصيد
اشتري رصيد
أنت الآن في الحساب العام. إذا كنت تريد أن تلعب أو تناقش أفكارك في المنتدي ، فيجب عليك تسجيل الدخول. وإذا كنت مستخدم جديد ، فيجب عليك التسجيل أولا.
Ready for a sports adventure? Play our latest game, Summer Sports Mania! Join the challenge, play now, and win big!
ذكرني لاحقا

  مجلة باور بلاي مانجر

3.9.2010


3.9.2010

Danas izvješćujemo sa utakmica 6ta Namazana - Kmica (I.1) te derbi III.10 lige prvo plasirani Mighty Ducksi protiv drugoplasiranih Stenjevec Figthersa.

 

 

 

 

 

Mighty Ducks - Stenjevec Fighters

Mighty Ducksi su ušli u ovaj susret kao prvoplasirana momčad bez poraza...Igraju odličan hokej tijekom cijele sezone...Najveći konkurenti su im Stenjevec Fightersi koji su se u zadnje vrijeme znatno pojačali te doveli i fenomenalnog golmana Jaroslava Lipnu.

Početak utakmice je bilo otvaranje iz snova za Fighterse...U 5. minuti bilo je već 2:0 golovima Velimira Kalabe i Stipe Lombardića...Bio je to "rat" obrane Ducksa i napada Fightersa i u 15. minuti pogotkom Janisa Medainisa zaključena je prva trećina sa 3:0. Ducksi su imali više udaraca (15 - 12) ali Jaroslav Lipna nije dopuštao da išta prođe u njegovu mrežu.

Potpuno rasprodana land of dead dvorana potpuno je utihnula kada je Jasmin Srhoj pogodio za 4:0 u 21. minuti. Od tada Fightersi su se opustili i Ducksi su se ipak okrenuli napadačkom hokeju. Do kraja 2. trećine smanjili su na 4:2 golovima Martina Kubište...

U posljednjoj trećini nadmoć Mighty Ducksa ali to se nije vidjelo u konačnom rezultatu...14:2 u udarcima u trećoj trećini a od tih 14 samo je jedan završio u mreži u 46. minuti Samuel Banair pogađa iz solo akcije za konačnih 5:3. A prije njega Ondrej Mička je iz savršene akcije pogodio za 5:2 i odluku susreta. Konačni rezultat 5:3 za goste iz Stenjevca.

U udarcima nadmoć Ducksa (38 - 21) ali Jaroslav Lipna je bio fenomenalan sa 35 obrana i 92% skinutih udaraca. Igrač utakmice bio je Martin Kubišta sa svoja 2 pogotka.

 

6ta Namazana - Kmica

 

6ta Namazana sa moram priznati fenomenalnim dresovima uspjela je zaustaviti fenomenalne igrače Kmice te ih pobjediti 4:3

Pred punom Crnom Kladom odlično su otvorili susret te poveli sa 1:0 pogotkom Fabijana Bezića. Kmicina obrambena taktika nije se isplatila te je prva trećina završena sa minimalnim vodstvom.

U drugoj trećini pravi raj za oči. Prvo u 22. minuti sa igračem više Denis Bermanec pogađa za 2:0. Samo 2 minute kasnije Tomislav Križanić probija fenomenalnog Frankopana te smanjuje na 2:1...Josip Mesić povećava vodstvo na 3:1 a Tonči Leskovar se ne predaje i pogađa za 3:2. Denis Bermanec opet pogađa sa igračem više te sa 4:2 završava ova trećina. 5 golova u trećini...fenomenalno...

U zadnjoj trećini, Tomislav Križanić svojim drugim pogotkom pogađa za konačnih 4:3

Golmani su bili dobri, Tihomir Frankopan sa 85% obrana i Krunoslav Mak sa 86%. Igrač utakmice bio je Denis Bermanec sa 2 pogotka.

 

To je to od mene za danas...Do sljedećeg članka, pozdrav ;)